skip to Main Content

Caravan bemiddeling door heel Nederland

Wil je er deze zomer op uit met de caravan? Heerlijk genieten van het buitenleven op de camping? Met een goede, tweedehands caravan reis je in je eigen tempo door prachtige landschappen om heerlijk te ontspannen. Om er zeker van te zijn dat je een goede caravan koopt, helpt Caravanhost je bij de aankoop van je caravan. Wij bemiddelen voor een goede prijs en goede voorwaarden. Zo proberen we ook de kosten van het onderhoud aan de caravan te drukken. Dankzij de deskundige en onafhankelijke keuring kom je alles te weten over de caravan. Ook de mankementen die anders verborgen zouden blijven. Wij helpen je graag door middel van caravan bemiddeling, en met het keuringsrapport weet je zeker dat je een goede prijs betaalt.

aankoopkeuring caravan

Onafhankelijke bemiddeling bij aankoop van een caravan

Op vakantie gaan met een caravan is een heerlijke manier om van je vrije tijd te genieten. Met Caravanhost verzeker je jezelf van de kennis die een gediplomeerde keurmeester heeft. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs voor je caravan betaalt. We geven je een betrouwbaar en onafhankelijk advies. En wij willen je de zekerheid geven dat de prijs voor je caravan een goede is. Natuurlijk doen wij onderzoek naar de onderhoudshistorie van de caravan en de huidige staat ervan. Onze dienstverlening brengt natuurlijk kosten met zich mee, maar deze kosten verdien je weer terug door de goede prijs die wij voor je bedingen.

Het keuringsrapport als ondersteuning bij bemiddeling

Het kopen van een caravan is geen dagelijkse bezigheid voor de meeste mensen. Voor ons wel! En daarom helpen we je graag bij de koop van je nieuwe caravan, particulier of bij de dealer. Wij weten precies waar je op moet letten en hoe je een goede prijs onderhandelt. Door onze kennis van caravans, het onderhoud en de bijbehorende kosten weten we precies wat een caravan waard is en wat een goede prijs is. De kosten voor de bemiddeling verdien je makkelijk terug door de prijs die wij voor je bemiddelen. Na onze caravan bemiddeling betaal jij zeker niet te veel!

aankoopbemiddeling caravan

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@caravanhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan

 

Waarom kiezen voor caravan bemiddeling?

Het doel van Caravanhost is om je veilig op vakantie te laten gaan met een goede en betrouwbare caravan. Onbezorgd reizen is het streven. Uiteraard brengen wij kosten in rekening voor onze dienstverlening. Maar door de scherpe prijs die je dankzij onze hulp krijgt, verdien je deze kosten weer makkelijk terug. Zo betaal je niet te veel voor de caravan. Wij bemiddelen zowel bij professionele dealers als bij particulieren. Waar wij op letten bij de caravan bemiddeling zijn bijvoorbeeld deze punten:

  • Hoe is het gesteld met het onderhoud van de caravan?
  • Hoe houd je de kosten voor het toekomstige onderhoud zo laag mogelijk?
  • Wat is de juiste prijs voor deze caravan?
  • Kan je je oude caravan inruilen?
  • Hoe is het geregeld met de garantie?
  • Wat zijn kosten van het onderhouden van de caravan?
  • Hoe is het gesteld met de zwakke punten van dit type caravan?

Onafhankelijke en deskundige keurmeester

Met een gediplomeerde keurmeester en een onafhankelijke aankoopkeuring weet je precies wat de staat van de caravan is. Onze keurmeester onderzoekt de caravan grondig voordat je deze daadwerkelijk koopt. Wij komen ook op locatie, overal in Nederland. De onderhoudshistorie van de caravan wordt uitgebreid onderzocht. Ons advies is betrouwbaar en onafhankelijk, omdat wij geen belang hebben bij de aankoop. Caravanhost wil dat je veilig op vakantie kunt met een caravan waarvoor je een eerlijke prijs betaalt. De kosten voor de keuring zijn alleen al het geld waard door de zekerheid die je krijgt. Maar je verdient deze kosten ook makkelijk terug door een scherpe prijs te bedingen.

caravanhost onafhankelijke aankoopkeuring

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@caravanhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan

Hoe snel kan Caravanhost je van dienst zijn?

Binnen 24 uur conact waar dan ook in Nederland, op locatie voor de caravan aankoopkeuring of hulp bij caravan bemiddeling. Bij de aankoopkeuring mag je zelf aanwezig zijn, maar dat hoeft niet. Bij verhindering keuren wij de caravan en later nemen we onze bevindingen met je door. Wil je Caravanhost als bemiddelaar op laten treden? Houdt dan rekening met een afspraak van ongeveer twee uur. Wij werken grondig om zeker te weten dat je de juiste prijs voor de caravan krijgt en de kosten voor het toekomstige onderhoud reëel zijn.

Maak snel een afspraak met Caravanhost

Heb je een caravan op het oog en wil je een keuring of hulp bij bemiddeling bij de aankoop aanvragen? Onze gediplomeerde keurmeesters voorzien je van persoonlijk advies. Binnen 24 uur contact, door heel Nederland. Maak dus snel een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel 085-4000032 of stuur een mail naar info@caravanhost.nl. Druk je kosten en wees zeker van een goede prijs voor je caravan met de hulp van Caravanhost. Wij ondersteunen je graag bij caravan bemiddeling op locatie.

Onze partners

rdw
logo van huurjecamper
Schinkel logo
085 - 4000032