skip to Main Content

Caravanhost: aankoopkeuring en bemiddeling campers & caravans

Caravanhost geeft je zekerheid over je beoogde (tweedehands) caravan; te beginnen met een professionele aankoopkeuring . Onze expertise in elektronica, onze verkoopervaring en onze passie voor het vak zetten wij in voor het aankopen van je nieuwe occasion of als je alleen een aankoopkeuring wilt. Wij zijn ook in te schakelen voor aankoopbemiddeling. Caravanhost neemt binnen 24 uur contact op.

erwin

Erwin Smellink

Ik ben Erwin, ben ruim 25 jaar werkzaam in de autobranche en heb hierin als monteur gewerkt (allround monteur, apk, auto-elektronica-specialist . Daarnaast heb ik 8 jaar bij een auto-materialenzaak gewerkt als verkoper binnen- en buitendienst. Van daaruit ben ik bij auto-dealers gaan werken als magazijnchef en later in de aftersales en een gedeelte verkoop.
Met mijn kennis en ervaring kan ik zorgen dat je kan genieten van je nieuwe auto, camper, caravan of buscamper.
Ik sta klaar. Bel, app of chat van 9u-22u.

 

kim

Kim van der Kaap

Mijn naam is Kim van der Kaap en ik ben woonachtig in Deventer. Ik ben enige tijd werkzaam geweest als doktersassistente en werk nu al lange tijd voor Caravanhost.

Aangezien mijn partner Erwin het langzaamaan steeds drukker krijgt met ons bedrijf Carhost, Camperhost (en sinds kort ook Caravanhost), probeer ik hem, daar waar nodig, te helpen en te ondersteunen met onder andere de financiële administratie en andere administratieve handelingen.

 

ronald

Ronald van der Meulen

Even kort voorstellen!

Mijn naam is Ronald van der Meulen en na enkele jaren te hebben gewerkt in de verkoop van auto’s wilde ik graag wat anders doen waarbij ik andere mensen kan helpen en mijn passie voor auto’s in kwijt kan.

Ik kwam in gesprek met Erwin en al gauw wist ik dat deze baan perfect bij mij past. Lekker zelfstandig op pad en mensen helpen aan een eerlijke en betrouwbare caravan.

Inmiddels werk ik al een flinke tijd bij Caravanhost en heb ik op veel en diverse caravans, campers en auto’s een aankoopkeuring uitgevoerd.

Wanneer mag ik voor jullie op pad?

Wat zeggen onze klanten?
085 - 4000032