skip to Main Content

Aankoopkeuring van je caravan op locatie

Wil je een caravan kopen? Met een aankoopkeuring weet je precies in welke staat de caravan is die je wilt kopen. Als je met een caravan wilt gaan reizen, is het natuurlijk wel prettig om dat te doen met een goede en betrouwbare caravan. Wil je ook een caravan aanschaffen? Met een aankoopkeuring voor je caravan door Caravanhost weet je wat je in huis haalt. Bij ons krijg je ondersteuning van een erkende, onafhankelijke en ervaren keurmeester. Bel Caravanhost voor een afspraak op locatie. Binnen 24 uur contact.

Caravan Professioneel
€ 245
  • Aankoopkeuring (rapport)
  • Onderhoudsadvies
  • Binnen 24 uur contact
  • Controle kitnaden
  • Gas/water systeem controle
  • Elektronische systeem (comfort) controle
  • Uitgebreide Vochtmeting
  • Remsysteem check

aankoopkeuring caravan

Kies voor zekerheid met onze caravan aankoopkeuring

Bij de aankoop van een nieuwe caravan komen behoorlijk wat kosten kijken. Daarom is het fijn om zeker te zijn van je aankoop. Door iemand mee te nemen met verstand van zaken weet je zeker dat je de juiste prijs voor de camper betaalt. Voorkom dat je een kat in de zak koopt met de aankoopkeuring van Caravanhost. Wij helpen je graag bij het bemiddelen bij de aankoop van de caravan, ook op locatie. Caravanhost onderwerpt de caravan aan een grondige inspectie. Door de uitgebreide rapportages over onder andere de technische kant van de caravan weet je waar je aan toe bent en wat de juiste prijs voor de caravan is. De kosten voor de keuring verdien je makkelijk terug met onze rapporten.

Caravanhost

Betaal een goede prijs dankzij onze aankoopkeuring

Niemand wil onnodige kosten maken. En niemand wil op vakantie op problemen stuiten. Met de aankoopkeuring voor je caravan voorkom je beide problemen. Wees er zeker van dat je de juiste prijs voor je caravan betaalt met hulp van onze aankoopkeuring op locatie.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@caravanhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan 

 

Aankoopkeuring tegen aantrekkelijke tarieven

Caravanhost biedt meerdere pakketten. Zo heb je de keus tussen het basis-, professional- of bemiddelingspakket. Wil je weten welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen? Wij helpen je om het juiste pakket te kiezen. Natuurlijk komen er kosten kijken bij deze aankoopkeuring van je caravan, maar deze kosten verdien je gemakkelijk weer terug. Met onze rapportages weet je wat je koopt en wat de waarde van de caravan is. Dit geeft je een sterke onderhandelingspositie, zodat je de caravan voor de juiste prijs koopt.

Onafhankelijke en deskundige keurmeester

Met een gediplomeerde keurmeester en een onafhankelijke aankoopkeuring weet je precies wat de staat van de caravan is. Onze keurmeester onderzoekt de caravan grondig voordat je deze daadwerkelijk koopt. Wij komen ook op locatie, overal in Nederland. De onderhoudshistorie van de caravan wordt uitgebreid onderzocht. Ons advies is betrouwbaar en onafhankelijk, omdat wij geen belang hebben bij de aankoop. Caravanhost wil dat je veilig op vakantie kunt met een caravan waarvoor je een eerlijke prijs betaalt. De kosten voor de keuring zijn alleen al het geld waard door de zekerheid die je krijgt. Maar je verdient deze kosten ook makkelijk terug door een scherpe prijs te bedingen.

Caravanhost Onafhankelijke Aankoopkeuring

Ondersteuning en advies op locatie

De keurmeesters van Caravanhost hebben meer dan 20 jaar ervaring. Zo weten we bijvoorbeeld alles over de elektronica in caravans. De ingebouwde elektronica is wat de caravan (en veel andere vervoersmiddelen) prijzig maakt. Voor een goede prijs is het daarom belangrijk om te weten in welke staat de elektronica is. Caravanhost maakt daarom gebruik van de nieuwste uitleesapparatuur. Ook wordt de onderhoudsgeschiedenis gecontroleerd. Dit zit allemaal in de kosten voor de keuring.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@caravanhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan 

Goede prijs betalen voor een goede caravan

Met de aankoopkeuring van je caravan door Caravanhost krijg je een gunstige onderhandelingspositie bij de aankoop. Met het rapport kun je bijvoorbeeld extra onderhoud of korting op de prijs bedingen. Tot nu toe heeft Caravanhost bij 100% van de aankopen kosten weten te besparen. Met onze deskundigheid weet je precies wat de staat van de caravan is. Aan de hand van het onafhankelijke en betrouwbare rapport bepaal je of de aankoop een verstandige keuze is. Betaal de juiste prijs voor de caravan met Caravanhost.

Afspraak maken met Caravanhost in heel Nederland

Waar je in Nederland een caravan wilt kopen maakt niet uit. Binnen 24 uur neemt Caravanhost conact op. Dankzij onze aankoopkeuring betaal je altijd een goede prijs voor je caravan. Maak snel een afspraak met Caravanhost. Bel naar 085-4000032 of stuur een mail naar info@caravanhost.nl. Wil je zeker weten dat je een goede prijs betaalt? Voor een uitgebreide aankoopkeuring van de caravan op locatie maak je snel een afspraak met Caravanhost.

Onze partners

rdw
logo van huurjecamper
Schinkel logo
085 - 4000032